AcasăSPORTRugby: victorie cu Spania, in Cupa Europeana a Natiunilor

Rugby: victorie cu Spania, in Cupa Europeana a Natiunilor

Romanii sunt neinvinsi dupa primele doua meciuri in C.E.N.

Reprezentativa „Stejarilor” a bifat a doua victorie consecutiva in Cupa Europeana a Natiunilor, 21-18 cu Spania, in deplasare.

Romanii sunt neinvinsi dupa primele doua meciuri in C.E.N.

Meciul a fost unul disputat, in care ibericii au fost in control pe tabela in marea majoritate a timpului, Romania conducand doar de doua ori, cu 15-13 si cu 21-18, scor cu care s-a si impus. Spania a avut 6-0 la un moment dat, dar „stejarii” s-au apropiat pe tabela in urma unui eseu reusit de Mihai Macovei, venit dupa ce gazdele au ramas in inferioritate (cartonas galben primit de Belie, in minutul 25). La pauza, Spania conducea cu 13-5, dar Romania a marcat doua eseuri consecutive in repriza secunda si a preluat conducerea. Ibericii au replicat cu un eseu (18-15), dar Florin Vlaicu a adus victoria echipei antrenate de Lynn Howells, prin doua lovituri de penalitate.
In prima etapa a Cupei Europene a Natiunilor, Romania a dispus cu 39-14 de Portugalia, la Cluj, iar Spania a fost invinsa in deplasare de Rusia, 20-22. Tot sambata, Georgia a intrecut Portugalia (29-3), iar Rusia s-a impus in fata Germania, la Soci, cu 46-20. In clasament, Georgia ocupa primul loc, cu 10 puncte, urmata de Rusia (9 p.), Romania (9 p.), Spania (2 p.), Portugalia si Germania, fiecare fara niciun punct. Romania va juca impotriva Rusiei pe 27 februarie, la Iasi, in urmatoarea etapa a C.E.N.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger