AcasăSPORTRugby sub troiene: Federatia ofera ceai, fanii vor tuica fiarta

Rugby sub troiene: Federatia ofera ceai, fanii vor tuica fiarta

”Stejarii” ocupa locul 2 in CEN, dupa Georgia, la sfarsitul turului

Nationala de rugby a Romaniei va disputa maine, de la ora 14.00, pe Stadionul “Arcul de Triumf”, din Bucuresti, meciul cu Portugalia din etapa a sasea a Cupei Europene a Natiunilor.

”Stejarii” ocupa locul 2 in CEN, dupa Georgia, la sfarsitul turului

Constienti ca asistenta va fi una redusa din cauza conditiilor meteo, conducatorii Federatiei Romane de Rugby au anuntat ca intrarea este gratuita, iar fanii sunt asteptati la stadion cu pahare cu ceai cald, dar sustinatorii “Stejarilor” s-au amuzat pe seama initiativei FRR pe diferite forumuri de specialitate. Acestia spera ca ceaiul sa fie inlocuit cu whisky sau macar cu tuica fiarta, “daca FRR tot se lauda cu promovarea valorilor nationale”.

De asemenea, fanii echipei noastre considera ca meciul ar fi trebuit amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile care pun in pericol sanatatea jucatorilor. Chiar daca meciul ramane sub semnul intrebarii, galezul Lynn Howells a anuntat echipa pentru primul meci al sau la carma nationalei Romaniei. “Stejarii” vor incepe cu Dumitras – Lemnaru, Gal, Dinis, Catuna – Dumbrava, Calafeteanu – Lucaci, Carpo, Macovei – Ursache I, Petre – Badalicescu, Tincu, Lazar. Rezerve vor fi Radoi, Ursache II, Costea, Gorcioaia, Surugiu, Gheara si Vlaicu.

author avatar
Cristi Ionita
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger