AcasăSPORTRugby: Romania a castigat meciul cu Portugalia din CEN

Rugby: Romania a castigat meciul cu Portugalia din CEN

Nationala de rugby a Romaniei a debutat cu o victorie in 2012, „Stejarii” impunandu-se, cu 15-7, in disputa cu Portugalia de la Bucuresti.

Aflat sub semnul intrebarii pana cu 90 de minute inainte de start, meciul a primit „unda verde” din partea oficialilor IRB, astfel ca Romania si Portugalia si-au masurat fortele pe un teren inghetat si in fata a circa 2.000 de spectatori zgribuliti.

Romania a inceput meciul in forta si Lemnaru a deschis scorul in minutul 8, cand a urmarit un balon sutat de Dumbrava si a reusit primul eseu al meciului.

Portughezii au intors rezultatul in minutul 24, gratie unui eseu transformat, dar repriza a doua a fost la discretia echipei noastre, Romania facand legea mai ales gratie pachetului de inaintare.

S-a facut 12-7 in minutul 67, cand Andrei Ursache a marcat al doilea eseu al nostru, iar Vlaicu a transformat cu siguranta, acelasi Vlaicu reusind sa stabileasca scorul final, 15-7, in ultimul minut al partidei, gratie unei lovituri de pedeapsa.

„Stejarii” au foarte putin timp la dispozitie pentru a sarbatori succesul, sambata viitoare urmand sa vina la Bucuresti echipa Ucrainei pentru un alt meci din Cupa Europeana a Natiunilor.

author avatar
Cristi Ionita
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger