AcasăSPORTRugby: Meciul Romania - Ucraina s-a amanat

Rugby: Meciul Romania – Ucraina s-a amanat

Nationala de rugby a Romaniei trebuia sa dispute, la sfarsitul acestei saptamani, meciul cu Ucraina din Cupa Europeana a Natiunilor, dar partida a fost amanata.

Dupa ce echipa noastra s-a chinuit sa bata Portugalia sambata trecuta, cu 15-7, pe un “Arcul de Triumf” inghetat bocna, conducerea Federatiei Romane de Rugby a solicitat amanarea partidei cu Ucraina, programata pe 11 februarie, tot la Bucuresti.

Oaspetii au fost de acord, mai ales ca frigul patrunzator afecteaza si cursele aeriene, astfel ca jocul se va disputa la o data stabilita ulterior de Asociatia Europeana.

Chiar daca nu mai ningea, marti, la Bucuresti, la ora 15.00, se inregistrau -10 grade Celsius, dar din cauza vantului violent se resimteau -27 de grade Celsius. Mai mult, prognoza meteo anticipa pentru sambata, ziua meciului, o situatie asemanatoare.
Conform frr.ro, “Stejarii” vor ramane in cantonamentul de la Izvorani, desi partida a fost amanata. FRR ar fi dorit sa amane si meciul cu Portugalia, dar s-a renuntat la idee pe motiv ca rugbistii au deja un calendar incarcat.

author avatar
Cristi Ionita
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger