AcasăSPORTRUGBY: LUPII, victorie senzationala cu Agen

RUGBY: LUPII, victorie senzationala cu Agen

Lupii Bucuresti, reprezentanta Romaniei in AMLIN Challenge Cup (Europa League de la rugby), a obtinut o victorie extrem de important, 25-22 cu puternica formatie franceza Agen, in etapa a treia din grupe.

Formatia noastra a inceput jocul in forta si a deschis scorul inca din minutul 2, cand Ionut Botezatu a profitat de o pasa inteligenta data de Diaconescu si a marcat prima incercare a intalnirii.

Oaspetii au redus din diferenta, gratie unei lovituri de pedeapsa transformata de Lamoulie. Lupii s-au distanta la 8-3, gratie unei lovituri de pedeapsa transformata de Michael Wiringi, dar un eseu marcat de Fonua a facut ca scorul la pauza sa fie egal, 8-8.

Lupii au inceput formidabil si repriza a doua. Fercu si Dinis au reusit sa marcheze cate o incercare, iar formatia noastra avea 22-8 cu 25 de minute inainte de finalul intalnirii.

Francezii, mai proaspeti fizic, au restabilit egalitate. Agulla si un eseu de penalizare au facut ca scorul sa devina 22-22 cu un minut inainte de finalul intalnirii.

Desi ramasi in 14, Lupii au avut determinarea necesare pentru a-si asigura victoria la ultima actiune a meciului. Florin Vlaicu a transformat cu siguranta o lovitura de pedeapsa de la circa 40 de metri si Lupii Bucuresti s-au impus cu 25-22, avand mari sperante la locul 2 in grupa de AMLIN Challenge Cup.

author avatar
Cristi Ionita
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger