AcasăSPORTRUGBY: LUPII BUCURESTI, surclasati in Franta

RUGBY: LUPII BUCURESTI, surclasati in Franta

LUPII BUCURESTI, reprezentanta Romaniei in Cupa Challenge la rugby, a pierdut de o maniera categorica, scor 9-39, meciul cu US Agen din deplasare.

Desi gazdele au deschis scorul inca din minutul 6, cand Barthomeuf a marcat prima incercare a intalnirii, Lupii s-au tinut bine in meci atata timp cat au reusit sa reziste fizic, scorul fiind extrem de strans pana la jumatatea reprizei a doua.

Florin Vlaicu a transformat trei lovituri de pedeapsa pentru Lupii Bucuresti, iar in minutul 57 gazdele aveau doar 13-9 pe tabela de marcaj.

Eliminarile temporare din echipa noastra, Mitu si Capatana, si efortul depus si-au spus cuvantul, iar in ultimele 20 de minute pe teren a fost practic o singura echipa.

Agen a marcat patru eseuri, prin Fono, Agulla, Petre si Lamoulie, transformand trei dintre ele, in timp ce Lupii nu au mai reusit sa gaseasca ac de cojocul francezilor.

S-a terminat Agen – Lupii Bucuresti 39-9, gazdele impuscand si punctul bonus ofensiv acordat pentru minim patru eseuri inscrise. In urma acestui rezultat, formatia noastra retrogradeaza pe locul al treilea in grupa, inaintea meciurilor pe care le are de disputat in deplasare cu Bath Rugby si Calvisano Rugby, in ianuarie anul viitor.

author avatar
Cristi Ionita
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger