AcasăSPORTRugby Dracula Old Boys are cel mai spectaculos echipament din lume

Rugby Dracula Old Boys are cel mai spectaculos echipament din lume

Rugbistii de la Dracula Old Boys poarta cu mandrie echipamentul

Daca la nivel de profesionisti nu mai reusim sa punctam ca pe vremuri, echipa de amatori Rugby Dracula Old Boys a primit, zilele trecute, premiul pentru cel mai spectaculos echipament din lumea din partea celebrului producator irlandez O’Neills.

Rugbistii de la Dracula Old Boys poarta cu mandrie echipamentul

Inaugurata in 1918, firma O’Neills asigura echipamentul sportiv pentru cele mai puternice nationale de rugby din lume, dar imbraca si cateva echipe de fotbal de top din Marea Britanie.

Tricoul poate fi achizitionat pentru 60 de lire sterline

Totusi, irlandezii au ramas impresionati de design-ul creat de oficialii echipei Rugby Dracula Old Boys. Acestia evolueaza intr-un echipament ce imita fracul, facand aluzie la faptul ca rugbiul a fost considerat in permanenta un sport practicat de gentlemani.

Echipa din Bucuresti ii incurajeaza pe straini sa viziteze Romania

De asemenea, pe spatele tricourilor a fost imprimat un logo care ii incurajeaza pe straini sa viziteze tara noastra, iar numerele au fost inlocuite cu litere. Gruparea Rugby Dracula Old Boys, alcatuita in totalitate din jucatori care au depasit bariera celor 35 de ani de viata, este o formatie de amatori care intreprinde turnee atat in tara, cat si in strainatate. In urma cu doua luni, „liliecii” au organizat la Bucuresti un turneu la care au mai participat Rugby Club Barbarians (Romania), Entre Les Potos (Franta) si Cocks of the Tigers (Franta).

author avatar
Cristi Ionita
1.927 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger