AcasăSPORTRugbistii clujeni au pazit galeria Universitatii

Rugbistii clujeni au pazit galeria Universitatii

Rugbistii s-au pozat inainte de startul partidei

Intrat in insolventa la inceputul lunii februarie, clubul Universitatea Cluj are datorii uriase catre firma care asigura paza la meciurile disputate pe teren propriu.

Rugbistii s-au pozat inainte de startul partidei

Astfel, de teama ca stewarzii neplatiti nu-si vor face treaba cum trebuie la partida cu Steaua, conducerea Universitatii a apelat la rugbistii clujeni, in speranta ca acestia ii vor controla mai bine pe fanaticii „ultrasi”. Asa s-a ajuns in situatia ca baietii antrenorului Bogdan Voicu sa se infiltreze printre fanii din tribune.

Un fan a reusit sa patrunda pe teren in prima repriza

Initial, s-a crezut ca acestia au fost chemati la stadion doar ca simpli spectatori, „o sa-i incurajeze pe fotbalisti”, insa „cluj4all.com” a descoperit ca, de fapt, rugbistii au fost distribuiti cate doi in fiecare sector de tribuna cu misiunea clara de a-i impiedica pe fani sa patrunda pe teren. Cu toate c-au existat mai multe tentative, un singur suporter clujean a patruns pe teren, in minutul 20. Chiar si pazita de rugbisti, galeria „Sepcilor rosii” a creat o atmosfera incendiara, reusind sa introduca in stadion sute de petarde si fumigene.

author avatar
Cristi Ionita
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger