AcasăSPORTRudele americanului Hardy: Criminalilor, veti plati pentru ce-ati facut!

Rudele americanului Hardy: Criminalilor, veti plati pentru ce-ati facut!

Baschetbalistul omorat in bataie la Giurgiu va fi inmormantat astazi. Intre timp, s-a descoperit ca exista poze cu momentul in care Hardy a fost calcat in picioare in clubul „Emotionne”.

Hardy nu era un personaj retras, fiind prietenos cu toata lumea, desi muncea intr-o tara straina

Durere maxima in familia lui Chauncey Hardy, rudele si alti 100 de cunoscuti din Middletown urmand a-l conduce pe ultimul drum, astazi, pe baschetbalistul ucis la Giurgiu. Tawana Bourne, verisoara de gradul 1 cu Chauncey, a organizat un mars in tacere pe strazile oraselului din Connecticut, in memoria lui Hardy, iar la final a avut de transmis urmatorul mesaj: „Ne-am adunat aici nu doar pentru a ne reaminti de Chauncey. Vrem si sa ajunga in Romania un mesaj clar catre persoanele responsabile pentru acest act oribil, inuman si malitios comis impotriva fiului nostru, a fratelui nostru si a prietenului nostru Chauncey Hardy. Vom merge pana la capat pentru a ne asigura ca o sa platiti pentru ce-ati facut!”.

Rudele si prietenii apropiati au aprins lumanari in memoria fostului baschetbalist

In alta ordine de idei, exista informatii ca procurorii care se ocupa de caz au intrat in posesia unor fotografii facute chiar in momentul in care baschetbalistul american era omorat in bataie in barul din Giurgiu. Pozele urmeaza a fi facute publice dupa finalizarea anchetei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger