AcasăSPORTRudel Obreja facea planuri de viitor inaintea luptei cu Froch: "Lucian, dupa...

Rudel Obreja facea planuri de viitor inaintea luptei cu Froch: „Lucian, dupa acest meci, America se deschide pentru tine!”

Lucian Bute si Rudel Obreja au fost nedespartiti in Anglia

In toata saptamana premergatoare duelului de la Nottingham, atmosfera in tabara romanului a fost una extrem de relaxata, cu ganduri indreptate mai mult spre Las Vegas decat la pumnii lui Carl Froch.

Lucian Bute si Rudel Obreja au fost nedespartiti in Anglia

Inaintea meciului de la Nottingham, in anturajul romanului Bute s-a vorbit despre Andre Ward ori Mikkel Kessler. De altfel, probabil ca numele campionului american a fost mai des pronuntat decat cel al challenger-ului englez. Bun cunoscator al fenomenului, Rudel Obreja nici macar nu s-a sinchisit de prezenta in ring a „padurarului” Carl Froch, discutiile presedintelui FR Box cu Lucian Bute purtandu-se in jurul penetrarii Statelor Unite.

„Lucian, stai linistit, dupa acest meci, America se deschide pentru tine!”, l-a linistit (definitiv!) Obreja pe Bute, cu putin timp inainte ca pugilistul din Pechea sa urce in ring. La final, aplauze pentru invingator si priviri impietrite in anturajul romanului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger