AcasăSPORTRoy Keane, antrenor la Kasimpasa

Roy Keane, antrenor la Kasimpasa

Roy Keane va pregati formatia din Istanbul

Fostul jucator de la Manchester United, Roy Keane, a semnat ieri un contract pe doua sezoane cu nou promovata Kasimpasa.

Roy Keane va pregati formatia din Istanbul

Dupa ce a fost demis in luna ianuarie 2011 de la conducerea divizionarei secunde din Anglia, Ipswich Town, Roy Keane (41 de ani) a preferat sa stea multa vreme pe tusa.

In ultima etapa, Kasimpasa a castigat cu 2-0 in fata lui Fenerbache

Zilele trecute, irlandezul a acceptat, torusi, propunerea celor de la Kasimpasa, devenind antrenor principal al gruparii care a negociat cu Adrian Mutu inainte de inceperea noului sezon. Curios este ca formatia turca, desi a intrat in noua stagiune fara tehnician pe banca, a inregistrat un start de sezon fabulos in SporToto Süper Lig, gruparea din Istanbul ocupand locul 2 in clasament, avand deasupra sa doar pe Galatasaray. Roy Keane, legendar jucator al lui Manchester United, team pentru care a evoluat intre 1993 si 2005, a mai antrenat pana acum pe Sunderland (2006-2008) si Ipswich Town (2009-2011). In ultima perioada, fostul capitan al lui United activa in postura de consultant la postul de televiziune ITV.

author avatar
Sebastian Stan
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger