AcasăSPORTRooney, impresionat de presingul facut de Otelul in meciul cu Manchester United

Rooney, impresionat de presingul facut de Otelul in meciul cu Manchester United

Atacantul Wayne Rooney de la Manchester United a declarat ca a fost surprins de presingul pe care l-a facut Otelul Galati in meciul de miercuri din grupa C a Ligii Campionilor, scor 2-0, care nu a fost deloc usor pentru echipa sa.

„Am facut o treaba buna. stim cu totii ca in Liga Campionilor nu exista meciuri simple. Otelul a venit sa se apere si a facut un presing destul de avansat, ceea ce a fost un pic surprinzator. Dar am invins cu 2-0 si daca invingem in urmatorul meci acasa, castigam grupa. Cred ca golul doi imi apartine. Am tras la poarta si sunt sigur ca jucatorul de la Otelul nu si-ar dori sa isi vada numele in dreptul reusitei, ca autogol. Mi-ar placea ca golul sa fie trecut in dreptul meu, dar vedem ce a scris arbitrul in foaie”, a spus Rooney, citat de Sky Sports.

Fundasul Phil Jones a subliniat ca nu a fost una dintre cele mai spectaculoase partide. „E bine ca am invins, ca n-am luat gol. Nu sunt echipe slabe in Liga Campionilor, Otelul nu e aici degeaba si, dupa cum ati vazut, i-am impiedicat sa-si creeze sanse de gol”, a spus Jones.

Antrenorul Alex Ferguson a afirmat ca tot ceea ce conteaza dupa meciul de miercuri este victoria, una importanta. „Adversarii au fost foarte agresivi, s-au aparat bine, ne-au presat cat au putut, au aglomerat jocul unde era mingea, au pus energie in jocul lor si ne-au facut meciul dificil. Otelul a jucat chiar bine impotriva noastra. Rooney a evoluat fantastic ca mijlocas central. Acest succes face ca lucrurile sa stea mai confortabil pentru noi, iar daca batem Benfica terminam pe primul loc, e simplu. Acum depinde de noi”, a spus Ferguson.

Campioana Romaniei, Otelul Galati, a inregistrat a patra infrangere in Grupa C a Ligii Campionilor, din tot atatea meciuri disputate, dupa ce a fost invinsa, miercuri, in deplasare, scor 2-0 (1-0), de echipa engleza Manchester United si mai are sanse de calificare doar in Liga Europa.

author avatar
Ciprian Purice
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger