AcasăSPORTRooney, atacant de 10... copci

Rooney, atacant de 10… copci

Ronney, transportat la spital

Anuntat initial ca va lipsi o luna de pe gazon, atacantul englez – accidentat grav in finalul meciului Manchester United – Fulham 3-2, a primit, ieri, un verdict crunt din partea medicilor.

Ronney, transportat la spital

Rezerva la partida de sambata, Wayne Rooney a intrat pe final, iar in prelungiri s-a aruncat precum un pilot kamikaze in fata unui sut expediat de columbianul Hugo Rodallega. Involuntar, atacantul lui Fulham l-a agatat pe fotbalistul „diavolilor” cu crampoanele si i-a provocat o taietura extrem de urata pe coapsa.

Internat timp de 48 de ore la un spital din Manchester, Rooney a fost instiintat, ieri, ca ar putea lipsi doua luni de pe gazon, medicii – socati de taietura pana la os suferita de acesta – fiind circumspecti ca rana se va inchide rapid, chiar daca au folosit 10 copci.

Alex Ferguson a anuntat ca este intristat de faptul ca si-a pierdut pe termen indelungat unul dintre cei mai buni jucatori si ca, in aceste conditii, este posibil sa nu mai renunte la serviciile bulgarului Dimitar Berbatov, curtat de Fiorentina. Managerul lui United se teme ca daca-l cedeaza si pe bulgar, va trebui sa se descurce cu numai trei atacanti – Van Persie, Chicharito Hernandez si Welbeck.

author avatar
Cristi Ionita
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger