AcasăSPORTRonaldo nu a scăpat! Ce pedeapsă i-au dat arabii

Ronaldo nu a scăpat! Ce pedeapsă i-au dat arabii

S-a produs inevitabilul! Cristiano Ronaldo a fost sancționat pentru comportamentul inexplicabil din meciul împotriva echipei Al-Shabab.

În timpul partidei cu Al-Shabab, Cristiano Ronaldo a reacționat neașteptat de urât în momentul în care suporterii prezenți în tribune au început să scandeze numele rivalului său, Lionel Messi.

Pentru gesturile obscene făcute în timpul meciului, Cristiano Ronaldo a fost convocat în fața Comisiei de Disciplină și Etică din Arabia Saudită și a fost pedepsit.

Conform informațiilor oferite de AS, care citează presa din Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo a fost suspendat pentru următorul meci din campionat al echipei Al-Nassr.

În plus, Ronaldo a primit și o amendă nesemnioficativă în valoare de 2.500 de euro. Această sumă pare a fi neglijabilă pentru starul portughez, având în vedere salariul său anual de 200 de milioane de euro, pe care îl încasează de la clubul saudit.

„Respect toate cluburile, iar bucuria de după meci exprimă putere și nu este ceva rușinos. Ne-am obișnuit cu asta în Europa.”, a declarat Cristiano Ronaldo în fața Comisiei de Disciplină.

La Al-Nassr, Cristiano Ronaldo câștigă aproximativ patru milioane de euro pe săptămână. Astfel, de când a plecat în Orient, portughezul a acumulat aproape 239 de milioane de euro.

De asemenea, conform Daily Mail, câștigătorul a cinci Baloane de Aur a beneficiat și de un bonus semnificativ la semnătură, de aproximativ 100 de milioane de euro.

În total, Cristiano Ronaldo a obținut încasări de 339 de milioane de euro în primul său an petrecut în lumea fotbalului arăbesc.

author avatar
Mihail Ioan
655 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger