AcasăSPORTRonaldo castiga meciul cu kilogramele! Uite cat a slabit! -VIDEO

Ronaldo castiga meciul cu kilogramele! Uite cat a slabit! -VIDEO

(captura youtube)

Ronaldo iese invingator din lupta cu kilogramele si pe deasupra castiga si o gramada de bani! Fostul atacant a slabit deja zece kilograme si a pierdut sapte centimetri in talie.

(captura youtube)

Starul brazilian e lasa masurat si cantarit intr-un show difuzat de televiziunea O Globo. La cei 36 de ani,  legendarul Ronaldo avea 118 kg. Dieta si programul de exercitii fizice pe care a acceptat sa le urmeze l-au facut sa ajunga la greutatea de 108 kg. “Il fenomeno” a scapat deja de burta si nici nu se mai plange ca ii pocneste sacoul.

“Am probleme cu cantarul. E o adevarata trauma. Am avut destule provocari in viata si cariera si nici asta nu va fi mai usoara. Cei care au incercat sa slabeasca stiu asta. Dar m-am impacat cu ideea. Am un meci impotriva prietenilor lui Zidane, in Porto Alegre, in decembrie, si vreau sa fiu pregatit. Asta e adevarata provocare”, marturisea Ronaldo, in luna septembrie, cand a inceput dieta.

Ronaldo se afla abia la jumatatea drumului. Pana la Craciun, trebuie sa continue sa inoate, sa mearga la sala si sa nu se abata de la regimul alimentar. La capatul a trei luni de chin, cel mai bun marcator din istoria Mondialelor poate  castiga nu mai putin de 2,2 milioane de euro. Obiectivul este sa slabeasca 18 kg, Ronaldo fiind platit de realizatorii show-ului cu 122.000 de euro pentru fiecare kilogram pe care il pierde.

[youtube]Xr5m2dUxsDM[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger