AcasăSPORTRonaldo a dat 200.000 pentru gemenii sai

Ronaldo a dat 200.000 pentru gemenii sai

Mama fotbalistului vine cu cei doi copii din America

Cristiano Ronaldo a devenit saptamana trecuta tata de gemeni. Mama surogat din Statele Unite, la care a apelat starul portughez, a nascut o fetita si un baiat, pe care Ronaldo ii va boteza Eva si Mateo.

Mama fotbalistului vine cu<br >cei doi copii din America

El Mundo Deportivo, care citeaza publicatia portugheza Correio de Manha, scrie ca Ronaldo a platit 200.000 de euro pentru a fi din nou tata, suma reprezentand banii ceruti de mama-surogat. Mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, a zburat deja in America, si se va intoarce cu cei doi copii pana la finalul acestei saptamani. Pe langa gemeni, Ronaldo mai are un baiat, de 7 ani, si el facut tot cu o mama surogat din America. In plus, starul lui Real Madrid are o poveste rupta parca dintr-o telenovela. Ronaldo s-a nascut intr-o familie foarte saraca, tatal sau a fost gradinar, dar mare parte din ce castiga cheltuia pe alcool. Mama lui a fost bucatareasa, o meserie din care n-a reusit sa asigure familiei un trai fara griji. Ronaldo impartea dormitorul cu fratele sau si cu cele doua surori. Pe cand avea 14 ani, a fost exmatriculat de la scoala pentru ca n-a suportat glumele unui profesor pe seama situatiei financiare a familiei si a aruncat cu un scaun in el. Acum insa nu mai este deloc asa. Forbes l-a plasat anul trecut pe locul 9 in topul celor mai bine platiti sportivi din lume, cu un venit total de 23 de milioane de dolari, bani proveniti din contractul cu Real Madrid si intelegerile cu diversi mari sponsori.

author avatar
Catalin Dumitrescu
110 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai sa fie,oare acest mare sportiv va continua sa-si comande copii cu femei/mame surogat,indeamna ca va avea,in viitor,o familie surogat,de fapt asa avea si marele star rok Michael si cum a sfarsit dupa ce incepuse declinul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger