AcasăSPORTRonald Gavril, TKO de senzatie in gala lui Mayweather

Ronald Gavril, TKO de senzatie in gala lui Mayweather

Sub privirile lui Mayweather (foto jos), Ronald Gavril a fost declarat invingator de arbitrul de ring

La MGM Grand Arena, din Las Vegas, romanul Ronald Gavril l-a rupt in pumni pe americanul Tyrell Hendrix, meci contand pentru categoria supermijlocie.

Sub privirile lui Mayweather (foto jos), Ronald Gavril a fost declarat invingator de arbitrul de ring
Mayweather

Americanii s-au delectat sambata noapte cu o noua victorie repurtata de Floyd Mayweather (l-a invins la puncte pe argentinianul Marcos Maidana), insa gala desfasurata in MGM Grand Arena a avut o cu totul alta semnificatie pentru romani. Conationalul Ronald Gavril, pugilistul la clubul marelui campion „Money Mayweather”, a urcat in ring si a bifat cel de-al 9-lea succes la profesionisti! „Roni” pentru americani, Ronald Gavril l-a executat in doar patru reprize (KO tehnic) pe Tyrell Hendrix (30 de ani/ SUA), un boxer cu mult mai experimentat decat el. „Am promis «urmatorul meci, urmatorul KO» si m-am tinut de cuvant. Imi continui drumul spre titlul mondial”, s-a grabit sa anunte bacauanul pe contul personal de Facebook la finalul intalnirii.

In prezent pe locul 48 in clasamentul Boxrec, Ronald Gavril tinteste titlul mondial la supermijlocie, categorie dominata autoritar de americanul Andre Ward.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
802 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger