AcasăSPORTRomario cere pedepse cu inchisoarea dupa 1-7 cu Germania!

Romario cere pedepse cu inchisoarea dupa 1-7 cu Germania!

Romario vrea sa-i vada pedepsiti pe responsabilii pentru umilinta din semifinala cu Germania

Romario, fostul star brazilian al fotbalului si actualmente deputat federal socialist de Rio, a cerut pedepse cu inchisoarea pentru responsabilii fotbalului brazilian, pe care ii considera vinovati pentru esecul „Seleçao” la Cupa Mondiala.

Romario vrea sa-i vada pedepsiti pe responsabilii pentru umilinta din semifinala cu Germania

„Fotbalul nostru s-a deteriorat de cativa ani, el este supt de conducatori care nici macar nu stiu sa jongleze cu balonul. Ei stau in tribune de lux si se gandesc la milioanele care le intra in conturi!”, a afirmat fostul campion mondial din 1994 intr-o scrisoare difuzata pe retelele de socializare.  Romario de Souza Faria (48 ani) a devenit opozantul cel mai acid al organizarii Cupei Mondiale 2014 din Brazilia. „Marin si Del Nero ar trebui sa se afle in inchisoare”, a adaugat Romario, facand aluzie la presedintele Confederatiei Braziliene de Fotbal (CBF), Jose Maria Marin, si la numarul doi, Marco Polo Del Nero, care ar urma sa-l inlocuiasca la carma organizatiei in 2015. Fostul mare atacant a adaugat ca fotbalul brazilian traverseaza o criza: „Voi credeti ca este problema jucatorilor sau a antrenorului? Absolut deloc! Coruptia din sanul CBF isi are originea in cluburile braziliene, pentru ca federatiile si cluburile sunt cele care aleg de ani si ani acelasi grup de conducatori. In tot acest timp, echipele sunt inglodate in datorii colosale la banci si fraudeaza fiscul”.
Romario nu a scapat prilejul sa atace si conducerea statului, declarand ca „Dilma Rousseff va inmana Cupa unei alte echipe… Ei vor castiga Cupa si noi vom ramane cu stadioanele noastre construite la preturi colosale si fara nicio mostenire materiala. Va fi Cupa rusinii”.

author avatar
National
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger