AcasăSPORT"Romanul" Zoltan Mesko a pierdut Super Bowl

„Romanul” Zoltan Mesko a pierdut Super Bowl

Mesko a disputat primul Super Bowl din cariera

La Indianapolis, peste 70.000 de spectatori l-au aplaudat pe Eli Manning, ales MVP-ul partidei gratie unui touchdown decisiv reusit cu 57 de secunde inainte de finalul jocului.

Mesko a disputat primul Super Bowl din cariera

Nici macar loviturile punterului originar din Romania, Zoltan Mesko, n-au putut destabiliza in vreun fel excelenta organizare a celor de la „Giants”. Condusi senzational de Eli Manning, new-yorkezii au trecut in avantaj inca din primul sfert, Victor Cruz fiind artizanul primului touchdown al celui de-al 46-lea Super Bowl. Cu toata stradania quarterback-ului Tom Brady, Patriots s-a aflat mai mereu in spatele marii rivale, KO-ul venind cu 57 de secunde inainte de final de la Ahmad Bradshaw, touchdown (sase puncte) si victorie cu 21 la 17 pentru „Giants”. Este al patrulea trofeu cucerit de echipa antrenata de Tom Coughlin, dupa cele din 1987, 1991 si 2008.

Manning a luat un Corvette de 111.000 de dolari

Ales MVP al finalei, pentru a doua oara in cariera, quarteback-ul Eli Manning a intrat in posesia cheilor pentru un Chevrolet Corvette, editie limitata, masina construita special pentru aniversarea a 100 de ani de la infiintarea acestei fabrici. Conform informatiilor furnizate de „General Motors”, pretul pentru un astfel de Corvette poate ajunge la 111.000 dolari!

„Live” in 29 de tari

Imaginile de pe „Lucas Oil Stadium”, din Indianapolis, au ajuns in toate colturile planetei, din Australia si pana-n Africa de Sud. In total, 29 de tari au cumparat drepturile tv pentru acest Super Bowl.

Rapper-ul Birdman, falimentat de Patriots!

Presa de peste Ocean comenteaza gestul incredibil facut de Birdman Williams, unul dintre cei mai in voga artisti din SUA. Acesta a pariat fabuloasa suma de 5 milioane de dolari pe victoria celor de la New England Patriots, profitul asteptat ridicandu-se la 4,5 milioane de euro! „Imi place mie de ei! Si mie, si nepotilor mei”, si-a argumentat Birdman alegerea facuta. Anul trecuta, cantaretul a castigat un milion de dolari dupa un pariu facut tot pe Super Bowl.

Madonna, cel mai tare show

Madonna a demonstrat ca ca isi merita titlul de “Regina Muzicii Pop”

Cantareata Madonna (53 de ani) a facut un show de zile mari la Indianapolis, unde a fost invitata sa concerteze in pauza Super Bowl. Desi accidentata, artista nu s-a dat in laturi sa danseze si sa topaie, vrand parca sa se razbune pentru zilele cand a fost data afara pe nedrept din echipa de majorete a liceului.

Miniconcertul Madonnei a fost presarat cu moment de cascadorie

Culmea, pe toata durata show-ului, care a durat 12 minute, Madonna a cantat pe bune, demostrand ca isi merita titlul de “Regina Muzicii Pop”.  Parteneri de dansuri indracite i-au fost cantaretele Nicki Minaj si M.I.A., dar si rapperul Cee Lo Green. Potrivit organizatorilor Super Bowl, recitatul Madonnei, cel mai tare din istoria campionatului, a fost urmarit de 70.000 de spectatori si peste 100 de milioane de telespectatori americani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger