AcasăSPORTRomanul Stoian se viseaza salvatorul "cocosilor" din Bari

Romanul Stoian se viseaza salvatorul „cocosilor” din Bari

Stoian a jucat si pentru Pescara

Mijlocasul Adrian Stoian a impresionat din nou in tricoul lui Bari reusind un gol si o pasa decisiva in meciul pe care trupa lui Vincenzo Torrente l-a castigat miercuri seara, 3-1 cu Padova.

Stoian a jucat si pentru Pescara

Folosit mai mereu la echipa de tineret in perioada petrecuta la AS Roma, Adrian Stoian (21 ani) a fost imprumutat in vara anului trecut la AS Bari, in Serie B, iar romanul s-a remarcat constant, desi a jucat doar in 13 dintre cele 25 de etape care s-au scurs din actualul sezon. Fotbalistul format la Scoala lui Gica Popescu a ajuns la patru goluri si sase pase decisive la Bari, Stoian fiind implicat in 33,3% dintre cele 30 de goluri marcate de actuala sa echipa. In ciuda victoriei obtinute cu Padova, Bari este abia pe locul opt, la 15 puncte de podium, dar pustiul nostru se viseaza deja facand senzatie pe Olimpico, imbracand din nou tricoul Romei.

Desi a prins doar cateva minute pentru Roma in martie 2009, intr-un meci disputat impotriva lui Juventus, Stoian considera ca are toate calitatile necesare pentru a fi om de baza in actuala echipa a lui Luis Enrique. El chiar a primit incurajari din partea lui Ivan de la Pena, fosta mare vedeta a Barcelonei si actualul antrenor secund al “romanilor”, care a precizat ca “avem peste 10 jucatori imprumutati la diferite echipe si pe care ii urmarim cu atentie. Daca ei vor evolua constant bine, sigur vor face parte din lotul Romei pe viitor”.

author avatar
Cristi Ionita
453 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger