AcasăSPORTRomanul Stoian, eroul "magarusilor zburatori"

Romanul Stoian, eroul „magarusilor zburatori”

Stoian a devenit marea speranta a lui Chievo

La 21 de ani, Adrian Stoian face senzatie in Serie A. Romanul a adus victoria celor de la Chievo, 2-0 cu Pescara, desi a jucat doar 27 de minute in meciul de miercuri seara.

Stoian a devenit marea speranta a lui Chievo

Lansat in fotbal de Scoala „Gica Popescu”, Adrian Stoian a trecut, deja, pe la AS Roma, Pescara si Bari, inainte de a ajunge, in vara, la Chievo Verona. Folosit cate putin in primele etape, atacantul roman a inceput ca rezerva meciul cu Pescara de pe „Marc’Antonio Bentegodi”, dar, in minutul 63, antrenorul Eugenio Corini l-a aruncat in lupta, nemultumit de ineficienta compartimentului ofensiv.

Stoian a dinamizat pe loc jocul „magarusilor zburatori” si a avut nevoie de numai doua minute pentru a rezolva soarta partidei. Mai intai a obtinut penalty-ul transformat de Luciano in minutul 75, iar un minutu mai tarziu a facut 2-0. Laudat de presa italiana, internationalul roman de tineret a fost notat cu 8, fiind desemnat cel mai bun jucator de pe teren. Mai mult, Stoian ar putea fi titular maine, impotriva lui AC Milan, in deplasare, in conditiile in care viteza sa si tehnica exploziva pe care se bazeaza pot pune in mare dificultate batrana si rudimentara defensiva a „diavolilor”.

author avatar
Cristi Ionita
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger