AcasăSPORTRomanul Petrescu, dauna de 1,5 milioane de euro provocata clubului Spartak

Romanul Petrescu, dauna de 1,5 milioane de euro provocata clubului Spartak

Petrescu l-a batut de l-a umplut de bani pe spaniolul Emery

Demis dupa ce echipa sa a pierdut, cu 1-5, derby-ul cu Dinamo Moscova, spaniolul Unai Emery va incasa daune de 1,5 milioane de euro din partea oficialilor clubului Spartak Moscova.

Petrescu l-a batut de l-a umplut de bani pe spaniolul Emery

Tehnicianul iberic mai era legat prin contract pana in vara lui 2014, dar esecul usturator din disputa cu trupa antrenata de Dan Petrescu i-a fost fatal. Totusi, inlaturarea de la conducerea lui Spartak va fi una dureroasa doar pentru segii gruparii de pe „Lujniki”, Emery urmand sa primeasca daune de 1,5 milioane de euro. Doar danezul Michael Laudrup a impuscat un jackpot mai serios, in 2009. Demis dupa numai 14 meciuri, fostul mare atacant a obtinut 2,5 milioane de euro. Unai Emery are mari sanse sa revina in Spania natala, antrenorul de 41 de ani aflandu-se pe lista lui Espanyol Barcelona.

Unai Emery

Emery se bate cu Javier Aguirre, Marcelino Garcia si Paulo Sousa. Misiunea ar fi de a-i salva pe catalani de la retrogradare, Espanyol aflandu-se pe ultimul loc in Primera Division, cu noua puncte acumulate din 13 meciuri.

author avatar
Cristi Ionita
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger