AcasăSPORTRomanul Ghita se bate cu un drogat

Romanul Ghita se bate cu un drogat

Ghita (dreapta) are 39 de victorii si 7 infrangeri la profesionisti

Daniel Ghita, cel mai cunoscut luptator de K1 din Romania, se va lupta maine, la Leeuwarden (Olanda), cu egipteanul Hesdy Gerges. Duelul conteaza pentru centura de campion mondial in versiunea It’s Showtime.

Ghita (dreapta) are 39 de victorii si 7 infrangeri la profesionisti

Cei doi sportivi s-au mai intalnit o data, in martie anul trecut, la Amsterdam, cand Gerges s-a impus la puncte, dupa o decizie controversata. Victoria a fost cu ghinion pentru egiptean, Gerges fiind retinut de politia belgiana, in mai, sub acuzatia de trafic de droguri. Sportivul a fost eliberat dupa doua saptamani, dar ancheta continua. De la infrangerea de la Amsterdam, Ghita a obtinut doua victorii prin knock-out, cu Fikri Ameziane (Maroc) si Erhan Deniz (Turcia). Meciul dintre Ghita si Gerges face parte dintr-o gala de retragere organizata in cinstea super-starului Badr Hari. Marocano-olandezul va sustine, impotriva turcului Gokhan Saki, ultimul sau meci pe reguli de K1.

Nemultumit de banii obtinuti din acest sport, Hari trece la box profesionist si si-a anuntat deja dorinta de a-i provoca la lupta pe fratii Klitschko.

author avatar
Cristi Ionita
784 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger