AcasăSPORTRomanul Ghita, meci cu Peter Aerts de Anul Nou

Romanul Ghita, meci cu Peter Aerts de Anul Nou

Ghita si Aerts s-au antrenat deseori impreuna

Luptatorul roman Daniel Ghita si-a aflat, ieri, traseul pe care il are de parcurs pentru a castiga, pe 31 decembrie, turneul final Glory Series de la Saitama si, implicit, premiul cel mare de 400.000 de dolari.

 

Ghita si Aerts s-au antrenat deseori impreuna

Cotat cu sansa a treia la tragerea la sorti de la Tokyo, Daniel Ghita a fost repartizat in ultimul meci al tabloului de opt si il va infrunta, in primul tur, pe japonezo-brazilianul Fabiano Aoki.

Daniel se pregateste in aceasta perioada la Mike's Gym

Considerat a fi un luptator dur, Aoki a facut mai multi purici in competitiile de amatori, la profesionisti neavand vreun rezultat notabil.

Aoki este multiplu campion mondial de box thailandez

Interesant este ca, daca trece de cel poreclit „Cyclone”, Ghita il poate intalni in sferturi pe veteranul Peter Aerts, nimeni altul decat idolul sau. De altfel, despre roman s-a spus deseori ca este urmasul olandezului, cei doi sportivi avand un stil asemanator, bazat in special pe lovituri joase de picior. Conditia de baza este ca si Aerts sa castige meciul dificil pe care il are in optimi cu marocanul Mourad Bouzidi. Celelalte sase meciuri din primul tur sunt: Semmy Schilt – Brice Guidon, Rico Verhoeven – Sergei Kharitonov, Raomaru Nozomu – Gokhan Saki, Igor Jurkovic – Anderson Silva, Filip Verlinden – Remy Bonjasky si Jamal Ben Saddick – Errol Zimmerman. Piramida de la Saitama va fi prima cu patru tururi, insa trebuie precizat ca meciurile din optimi se vor disputa dupa un alt regulament – vor fi doua reprize de cate doua minute, iar invingatorul, daca nu obtine knock-out-ul, trebuie sa castige ambele runde, altfel se va disputa o runda suplimentara de doua minute. Din sferturi intervine regulamentul clasic cu trei reprize de cate trei minute plus inca cel mult doua reprize de cate trei minute in cazul in care este nevoie de departajare.

author avatar
Cristi Ionita
998 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger