AcasăSPORTRomanul Galca, scandal cu capitanul Barcelonei

Romanul Galca, scandal cu capitanul Barcelonei

Iniesta a acuzat jocul dur al fotbalistilor antrenati de Galca

Remiza cu Espanyol i-a infuriat pe jucatorii Barcelonei, care nu accepta ca n-au fost capabili sa dea gol unei formatii extraordinar de bine asezata in teren de Costel Galca.

Iniesta a acuzat jocul dur al fotbalistilor antrenati de Galca

Prin vocea capitanului Andres Iniesta, fotbalistii pregatiti de Luis Enrique dau vina pentru ineficacitatea lor pe stilul dur imprimat de antrenorul roman. Intrarile la limita regulamentului ale celor de la Espanyol l-au scos din sarite pe Iniesta, care ii reproseaza arbitrului Gonzales Gonzales ca nu a luat masuri disciplinare impotriva adversarilor. „A fost acelasi arbitru care i-a facut, miercuri, cadou o victorie lui Real Madrid? Mda, se vede ca nu e usor sa fii arbitru! Noi incercam sa ne concentram pe joc, dar nu intotdeauna este usor. Au fost prea multe contacte dure, asa ca fanii n-au vazut fotbal”. Raspunzand acuzatiilor facute de mijlocasul Barcelonei, Galca a declarat la televiziunea „Esport3”: „Nu a fost un meci violent, ci un simplu joc intens, asa cum trebuie sa joace orice echipa impotriva Barcelonei fiindca ar avea numai de castigat. Si Barcelona are intensitate cand pierde mingea”.
Culmea, si antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, este impotriva smiorcaielilor jucatorilor sai: „Le-am spus baietilor ca, in fotbal, contacul este permis. Restul tine de arbitru si la revedere!”. FC Barcelona si Espanyol vor disputa maine prima mansa din „optimile” Cupei Spaniei, partida pe care trupa „blaugrana” o vede ca pe o revansa pentru semiesecul de sambata.

Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu

Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei Al Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun tehnician, pe anul 2015, din Orientul Mijlociu. Romanul a reusit sa-i devanseze pe Yahya Golmohammadi (Zob Ahan), Christian Gross (Al-Ahli Jeddah) si Zlatko Dalici (Al-Ain). Si agentia „Ahdaaf” l-a desemnat pe „Oli” cel mai bun antrenor din 2015, intr-un sondaj in care au votat si fanii din intreaga lume. Chiar daca a castigat doar un trofeu (Supercupa Emiratelor Arabe Unite), pentru Cosmin Olaroiu a fost decisiva calificarea in finala Ligii Campionilor Asiei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger