AcasăSPORTRomanul Bute se da cocos: "M-as bate cu Froch si peste doua...

Romanul Bute se da cocos: „M-as bate cu Froch si peste doua saptamani”

Intr-o interventie televizata la postul canadian TVA Sports, Lucian Bute anunta ca este dispus sa se bata la orice ora cu britanicul Carl Froch, mingea aflandu-se acum in terenul „Cobrei”.

Asa arata Bute dupa primul meci cu Froch

Lucian Bute a recunoscut ca a avut trac la inceputul partidei cu rusul Denis Grachev, din 3 noiembrie, castigata la decizie, dar ca acest aspect era de asteptat, in conditiile in care venea dupa o infrangere urata.

Lucian asteapta sa-si ia revansa in fata britanicului

„Intr-adevar, am avut emotii in primele runde. Era normal, veneam dupa o infrangere suferita prin knock-out. Mi-am gasit mai greu ritmul, dar pe final mi-am demonstrat adevarata valoare” a declarat Bute.

Pugilistul roman sustine ca este gata pentru a-si masura din nou fortele cu Carl Froch, britanicul ce l-a deposedat de centura de campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, in mai anul acesta. „Vreau sa ma bat cu Froch. Le-am spus oamenilor din staff-ul meu sa mi-l aduca pe englez. Sunt gata sa ma bat cu el. M-as bate chiar si peste doua saptamani. Nu mai am nevoie de meciuri de verificare. Am ce imi trebuie pentru a-l invinge pe Froch” a declarat Bute pentru fanii sai canadieni. Pugilistul roman asteapta si un semn din partea IBF pentru a vedea daca returul cu Froch, programat pentru luna martie anul viitor, s-ar putea juca si cu centura de campion pe masa. Exista posibilitatea ca IBF sa nu accepte derogarea britanicului, iar centura sa devina vacanta pana atunci, mai ales ca Adonis Stevenson, challengerul obligatoriu, a afirmat, din nou, ca nu accepta sa fie dat la o parte. Altfel, danezul Mikkel Kessler, un alt pugilist cu care atat Bute, cat mai ales Froch ar dori sa-si incerce fortele, si-a programat urmatorul meci pe 8 decembrie. „Vikingul” il va infrunta pe irlandezul Brian Magee, pe teren propriu.

author avatar
Cristi Ionita
659 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger