AcasăSPORTRomânul Benny Adegbuyi a reuşit victoria carierei: l-a făcut KO pe legendarul...

Românul Benny Adegbuyi a reuşit victoria carierei: l-a făcut KO pe legendarul Badr Hari (VIDEO)

Benny Adegbuyi

Românul Benny Adegbuyi l-a învins, în runda a treia, pe Badr Hari cu un KO, marocanul sfârșind plin de sânge, la podea, cu nasul rupt.

Benny Adegbuyi și Badr Hari s-au înfruntat în main-event-ul galei Glory 76, sâmbătă, la Rotterdam. Luptătorul român a câștigat lupta de la categoria grea prin KO tehnic în repriza a treia.

Benny Adegbuyi a reuşit KO-ul în runda a treia

În prima rundă, Benny Adegbuyi a demonstrat că poate să lupte și altfel și a schimbat garda, ceea ce l-a derutat pe Badr. În repriza a doua, lupta a devenit mai dură, iar marocanul l-a clătinat serios pe român, care a fost trimis la podea în cele din urmă.

Dar marea victorie a venit în runda a 3-a. Benny Adegbuyi a reușit imposibilul și l-a învins pe legendarul Badr Hari prin KO tehnic, după ce l-a trimis de două ori la podea.

A doua oară, marocanul a căzut din cauza unei lovituri cu tibia pe ficat, practic cea mai dureroasă lovitură din sporturile de contact.

Prima reacţie a lui Benny Adegbuyi

A fost o performanță extraordinară. A fost un meci dramatic, dar la final am fost așa cum am promis… Cel mai dur băiat rău. Badr e în continuare o legendă, e rapid și puternic.

Am făcut o greșeală și m-a pus la podea, dar, cum am mai zis, sunt cel mai dur băiat rău. V-am promis că el o să cadă primul și a căzut”, a fost prima reacție a lui Benny Adegbuyi.

Partida dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari trebuia să se dispute pe data de 20 iunie, la Rotterdam. Pandemia de COVID-19 a dat totul peste cap și gala a fost mutată pentru data de 7 noiembrie. Numai că și de această dată a existat o problemă, din moment ce Badr Hari s-a infectat cu noul coronavirus, iar meciul s-a disputat abia ieri.

Viitorul adversar al lui Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi ar urma să lupte cu învingătorul meciului dintre Rico Verhoeven și Jamal Ben Saddik. Cei doi se vor confrunta pe 30 ianuarie, iar olandezul își va pune în joc centura mondială Glory la categoria grea.

author avatar
Andrei Ștefan
518 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger