AcasăSPORTRomanii se bat cu strainii la "Invincibilii Craiova"

Romanii se bat cu strainii la „Invincibilii Craiova”

Simion are 15 victorii din 15 meciuri la profesionisti

Viorel Simion isi va pune in joc centura de campion WBC International pe 29 noiembrie, la Craiova, impotriva filipinezului Ryan Sermona, in gala „Invincibilii” gazduita de noua Sala Polivalenta din oras.

Simion are 15 victorii din 15 meciuri la profesionisti

In varsta de 31 de ani, Viorel Simion este campion WBC International la categoria pana din iulie 2011, de cand l-a invins pe filipinezul Jun Talape, prin knock-out in repriza a noua, intr-o gala desfasurata la Bucuresti.

Meciul cu Ryan Sermona de saptamana viitoare este al doilea in care „Bombardierul” isi va pune centura in joc, Viorel Simion invingandu-l si pe mexicanul Edgar Riovalle, prin decizie unanima, intr-o gala ce a avut loc in februarie anul acesta, tot la Bucuresti. Pe langa meciul dintre Simion si Sermona, gala „Invincibilii Craiova” va programa si alte cinci meciuri in care boxeri romani vor infrunta pugilisti din strainatate.

„Greul” Bogdan Dinu il va infrunta pe ghanezul Ben Nsafoah, iar Lucian Bot, un alt reprezentant al Romaniei la categoria grea, isi va masura fortele cu letonul Alexandrs Selezens. Un alt duel romano-leton va avea loc la categoria supermijlocie intre Romeo Paun si Konstantins Sakara. Ciprian Apollo il va infrunta pe bulgarul Evgheni Geshev in limitele categoriei usoare, iar Ionut Stanciu va debuta la profesionisti la categoria semigrea impotriva lituanianului Vygaudas Laurinkus.

author avatar
Cristi Ionita
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger