AcasăSPORTRomanii fac spectacol la BRD Open Tenis

Romanii fac spectacol la BRD Open Tenis

Victor Hanescu, Marius Copil si Adrian Ungur, cei trei romani care au evoluat marti, la BRD Open Tenis Bucuresti, au obtinut victorii stralucitoare, desi erau considerati outsideri.

Primul roman care a intrat marti in focuri a fost Victor Hanescu, acesta infruntandu-l pe israelianul Dudi Sela, sportiva care castigase doua dintre cele trei confruntari anterioare.

Meciul a inceput cu o intarziere de circa doua ore, cauzata de ploaie si prelungirea partidei dintre Carlos Berlocq si Andreas Seppi. Chiar si asa, Hanescu si-a pastrat sangele rece si l-a executat rapid pe Sela, 6-3, 6-4.

Marius Copil l-a copiat, practic, pe Hanescu si s-a calificat in optimi, dupa 6-1, 6-4 cu francezul Adrian Mannarino.
Pe terenul central de la Arenele BNR a urmat Adrian Ungur, tenisman ajuns la patru meciuri jucate in ultimele patru zile. Obligat sa treaca prin calificari pentru a ajunge pe tabloul principal, Ungur s-a calificat si el in optimi dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi si l-a invins, cu 5-7, 6-1, 6-2, pe canadianul Vasek Pospisil, favoritul numarul cinci.

Pentru cei trei tenismeni romani care au acces in faza optimilor de finala urmeaza meciuri mult mai dificile. Victor Hanescu il va infrunta chiar miercuri pe francezul Gilles Simon, favoritul numarul patru.

Joi, Marius Copil il va infrunta pe francezul Paul Henri Mathieu, care a trecut de Nicolas Mahut, favoritul numarul 7, iar Adrian Ungur va da piept cu uzbecul Denis Istomin, care a trecut de brazilianul Thomaz Bellucci.

author avatar
Cristi Ionita
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger