AcasăSPORTRomanii fac rate pentru Euro 2016!

Romanii fac rate pentru Euro 2016!

Echipa nationala de fotbal s-a calificat la un turneu final dupa opt ani de pauza, o performanta care trebuia cinstita cum se cuvine de romani.

Si cum altfel decat prin prezenta pe stadion, macar la meciul de deschidere, cu Franta, programat pe 10 iunie? Ca sa ajunga la Paris, 36% dintre romanii care si-au cumparat pachete turistice cu ocazia meciurilor de la Euro au ales sa le plateasca in …rate! S-au indatorat ca sa vada Campionatul European. Sublim!

2149 de euro de persoana costa cel mai scump pachet, care include bilete la toate meciurile Romaniei din Grupa A, transport cu avionul (Air France/ KLM), transferuri si cazare pentru 11 nopti in Franta (hoteluri de patru stele, cu mic dejun inclus). Doar 11% dintre fanii care vor fi prezenti in Franta au ales acest pachet!

Un studiu recent al Paravion arata ca aproape jumatate dintre romanii care si-au luat astfel de pachete turistice au optat pentru meciul de deschidere al competitiei. Al doilea joc in preferinta turistilor a fost Romania – Elvetia, programat pe 15 iunie, tot la Paris, in timp ce partida cu Albania (19 iunie, la Lyon) a fost ales de numai 20%. Si, atentie, nu se va merge in cuplu, caci numai 15% este ponderea femeilor din grupul celor care vor ajunge in Franta sa sustina echipa nationala!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger