AcasăSPORTRomanii - cota 1.000 la 1 sa castige trofeul!

Romanii – cota 1.000 la 1 sa castige trofeul!

”Stejarii” au nevoie de un joc la inaltime pentru a rasturna calculele hartiei

In Noua Zeelanda incepe astazi a saptea editie a Cupei Mondiale de rugby. Nationala Romaniei este considerata cea mai slaba reprezentativa de la acest turneu final.

”Stejarii” au nevoie de un joc la inaltime pentru a rasturna calculele hartiei

Calificata in ultimul moment la Cupa Mondiala de rugby din Noua Zeelanda, nationala noastra isi pastreaza traditia de participanta la toate editiile de pana acum, dar specialistii sustin ca „Stejarii” vor face doar act de prezenta. Trupa lui Romeo Gontineac are o cota de 1.000 la 1 pentru castigarea turneului, fiind considerata cea mai slaba participanta de la competitie.

Debutam maine dimineata, la ora 4!

Romania a fost repartizata in Grupa B, alaturi de Argentina, Anglia, Georgia si Scotia si are ca obiectiv obtinerea unei victorii, impotriva Georgiei, rivala traditionala a tricolorilor. Rugbystii romani au ajuns de doua zile la Invercargill, orasul in care va debuta maine, impotriva Scotiei, intr-un meci care va incepe la 04.00, ora Romaniei. Din lotul echipei noastre lipseste mijlocasul la gramada Vali Calafeteanu, internat cu pancreatita. Partida cu Scotia va fi transmisa in direct de DigiSport, post care va difuza, de altfel, toate confruntarile Romaniei, dar si cele mai importante partide din grupe si meciurile din fazele finale. Romania si Scotia s-au intalnit si la editia precedenta a Cupei Mondiale, cand formatia noastra a fost surclasata, scor 0-42.

All Blacks dau tonul

Dansul Haka este unul dintre cele mai asteptate moment ale All Blacks

Noua Zeelanda, gazda competitiei, infrunta astazi formatia din Tonga, in meciul de deschidere al turneului. Disputa de la Auckland va incepe la 11.30, ora Romaniei, si va fi prefatata de o festivitate de deschidere de aproximativ o ora. All Blacks sunt favoriti la castigarea turneului, alaturi de Australia, dar, pentru a ajunge in sferturi, Noua Zeelanda va trebui sa treaca de o grupa din care mai fac parte Canada, Franta si Japonia. “Wallabies” fac parte dintr-o grupa echilibrata, cu Irlanda, Italia, Rusia si SUA, in timp ce Africa de Sud, detinatoarea trofeului, trebuie sa treaca de Fiji, Namibia, Samoa si Tara Galilor pentru a ajunge in sferturi.

author avatar
Cristi Ionita
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger