AcasăSPORTRomanii au facut senzatie la finala Superkombat

Romanii au facut senzatie la finala Superkombat

Finala Superkombat 2014 a avut loc sambata seara, la Monza (Italia), si s-a bucurat de un succes imens, peste 5.000 de fani asistand la eveniment.

Ca de obicei, luptatorii romani si-au taiat partea leului, fratii Bogdan si Andrei Stoica, Amansio Paraschiv sau Cristian Milea fiind printre protagonistii serii.

Obligat sa lupte in meciul de rezerva, dupa ce a pierdut sfertul de finala cu francezul Aristote Quitusisa, Bogdan Stoica a obtinut, la Monza, prima victorie din acest an si primul succes dupa patru infrangeri la rand.

Luptatorul roman l-a facut knock-out, in repriza a treia, pe italianul de origine romana Alexandru Negrea. O victorie importanta, impotriva unui alt italian de origine romana, a obtinut si Cristian Milea, acesta invingandu-l pe Ovidio Mihali.
Andrei Stoica l-a pulverizat, in mai putin de trei minute, pe americanul Emilio Vallecillo, iar Amansio Paraschiv l-a facut si el knock-out pe italianul Riccardo Lecca.

Catalin Morosanu, marea vedeta Superkombat, nu a mai apucat sa urce in ring, din cauza accidentarii suferite de americanul Ron Sparks, adversarul sau, chiar inainte de startul confruntarii. Colosul de 145 de kilograme a cazut de pe podiumul pe care au fost prezentati luptatorii si s-a accidentat la glezna.

Campionul Superkombat pe 2014 a devenit spaniolul Jorge Loren, acesta invingandu-l in finala, la decizie, pe francezul Aristote Quitusisa.

author avatar
Cristi Ionita
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger