AcasăSPORTRomanii au aruncat petarda!

Romanii au aruncat petarda!

Irlanda - Romania, un meci care pune presiune pe „tricolori” pe final de campanie

Observatorul UEFA al meciului Irlanda de Nord – Romania (scor 0-0) ar fi scris in raport ca petarda care a ranit un fotoreporter a fost aruncata din sectorul ocupat de fanii tricolorilor, sustine presa britanica.

Irlanda - Romania, un meci care pune presiune pe „tricolori” pe final de campanie

„The Belfast Telegraph” a aflat ca raportul oficial ii va dezvinovati pe nord-irlandezi de acuzatia ca ei au aruncat petarda care l-a lovit si ranit pe fotoreporterul agentiei Presseye, Darren Kidd. Acesta statea in fata peluzei East Stand, in care se aflau 3.000 de suporteri ai Irlandei de Nord, cand petarda l-a lovit. ”El a suferit arsuri la gat si la un brat, iar un steward care se afla in apropiere a primit ingrijiri medicale”, a scris publicatia din capitala Irlandei de Nord.
Dupa meciul de la Belfast, Darren Kidd a povestit ca proiectilul l-a lovit in spate, in zona gatului, apoi in cadere a explodat, provocandu-i arsuri pe gat si pe corp si afectandu-i auzul. Desi nu a vazut cine a aruncat petarda, el era convins ca vinovati de incident sunt nord-irlandezii. Acestia au respins cu vehementa acuzatiile si au prezentat pe retele de socializare o inregistrare video care dovedeste ca proiectilul a fost aruncat din singurul sector populat cu suporteri romani.UEFA a anuntat ca a deschis o procedura disciplinara in acest caz,  iar presedintele Federatiei Nord-irlandeze de Fotbal, Jim Shaw, spune ca ancheta ii vizeaza pe romani.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger