AcasăSPORTRomania - Ungaria 1-1. "Tricolorii" s-au impiedicat pe teren propriu

Romania – Ungaria 1-1. „Tricolorii” s-au impiedicat pe teren propriu

sursa foto: nemzetisport.hu

Nationala de fotbal a Romaniei a facut un pas gresit in drumul spre Campionatul European din 2016, trupa lui Victor Piturca reusind un 1-1 cu Ungaria sambata seara, la Bucuresti.

sursa foto: nemzetisport.hu

Sustinuti frenetic de circa 45.000 de spectatori, multi veniti din orase indepartate precum Mures, Iasi, Botosani sau chiar Baia Mare, „tricolorii” au controlat prima repriza a meciului de pe „National Arena”.

Sanmartean, poate cel mai bun jucator de pe teren, a creat cateva actiuni extrem de periculoase in jumatatea maghiara, dar fotbalistii din ofensiva nu au reusit sa profita.

In cele din urma, Romania a deschis scorul in ultimul minut al primei reprize. Acelasi Sanmartean a trimis o diagonala de geniu spre Rat, fundasul lui PAOK Salonic a centrat in fata portii, Chipciu a lasat inteligent balonul sa curga si Rusescu a punctat cu un sut superb, sub transversala.

Romania a punctat din nou la jumatatea reprizei a doua, insa reusita lui Raul Rusescu a fost anulata pe motiv de offside. Si, in loc de 2-0 s-a facut 1-1.

In minutul 82, Dzsudzsak a transformat cu sansa o lovitura libera de la circa 25 de metri si Ungaria a restabilit egalitate. Victor Piturca a fortat ofensiva pe final, aruncandu-l in lupta si pe Bogdan Stancu, dar Romania nu a mai avut forta necesara pentru a marca golul victoriei.

Romania – Ungaria s-a incheiat 1-1 si pentru „tricolorii” urmeaza un meci cel putin la fel de greu cu Finlanda, in deplasare.

author avatar
Cristi Ionita
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger