AcasăSPORTRomania - Trinidad Tobago 4-0. Toti sunt multumiti (VIDEO)

Romania – Trinidad Tobago 4-0. Toti sunt multumiti (VIDEO)

Nationala de fotbal a Romaniei a sustinut, marti seara, un amical impotriva echipei similare din Trinidad Tobago, „tricolorii” impunandu-se, cu 4-0.

Jocul a fost la discretia echipei noastre, Marica si Bogdan Stancu aratandu-si coltii inca din primele minute.

Oaspetii au aratat ca sunt departe de vremea cand faceau egal cu Suedia la Campionatul Mondial sau de perioada in care Dwight Yorke, fostul atacant al lui Manchester United, marca gol dupa gol.

Inevitabil au aparut si golurile, Marica reusind o dubla intr-un interval de trei minute. Atacantul lui Schalke a deschis scorul cu o reluare din cativa metri si a facut 2-0 dupa o pasa excelenta primita de la Costin Lazar.

Doua goluri au marcat „tricolorii” si in partea a doua a jocului. Grozav a provocat autogolul lui Cyrus din minutul 49, iar Marica a facut 4-0 in minutul 82, cand a punctat cu o superba lovitura cu capul.

Victoria categorica i-a multumit pe deplin atat pe oamenii din staff-ul lui Victor Piturca, cat si pe alti oameni din fotbal, mai ales ca Romania s-a bazat pe cativa fotbalisti mai putin utilizati, dar de mare viitor precum Nistor, Stoian, Chitu sau Matel.

sursa foto: digisport.ro

[youtube]DdbXfF-xqUE[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger