AcasăSPORTRomania, trei medalii la Campionatele Europene de canotaj

Romania, trei medalii la Campionatele Europene de canotaj

(foto: realitatea.net)

In cadrul Campionatele Europene de canotaj de la Varese, din Italia,  Romania a castigat trei medalii, una de aur, una de argint si una de bronz.

(foto: realitatea.net)

Duminica, in cadrul Campionatelor Europene de canotaj, care se desfasoara in Varese, Italia, Romania a cucerit trei medalii, una de aur, una de argint si una de bronz.

Medalia de aur a fost castigata de cchipajul feminin alcatuit din Camelia Lupascu si Nicoleta Albu, care s-a impus in cadrul probei de doua rame 2.000 de metri. Cele doua canotoare au avut un start bun, conducand pe parcursul intregii curse.

Camelia Lupascu si Nicoleta Albu s-au impus cu  timpul de 7:14.49, fiind urmate de echipajele Marii Britanii, care a terminat cursa in 7:18.65, si Croatiei, cu timpul de 7:18.91, informeaza realitatea.net.

A doua medalie cucerita de un echipaj din Romania a fost cea de bronz, Maria Diana Bursuc si Adelina Cojocariu terminand proba de dublu visle feminin 2.000 de metri pe locul trei, cu timpul de 7:03.67, fiind intrecute de reprezentantele din Belarus, care au terminat cu timpul de 6:58.94 si Italia, cu 7.02.20.

Totodata Romania a mai castigat o medalie, una de argint, in cadrul probei masculine. Cristian Parghie, Marius Cozmiuc, Alexandru Palamariu si Florin Curuea, membrii echipajului de patru rame fara carmaci au terminat pe locul 2, dupa Grecia.

author avatar
Ionut Zgimbau
623 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger