AcasăSPORTRomânia rămâne fără selecționer! Mirel Rădoi, anunț surprinzător: „Arunc legitimația de antrenor”

România rămâne fără selecționer! Mirel Rădoi, anunț surprinzător: „Arunc legitimația de antrenor”

Mirel RadoiRomânia rămâne fără selecționer! Mirel Rădoi, anunț surprinzător: „Arunc legitimația de antrenor”

Mirel Rădoi a luat o decizie surprinzătoare după meciul României cu Armenia, disputat luni seară, partidă încheiată 1-0 pentru „tricolori”.

Deși România a învins-o pe Armenia în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 din Qatar, selecționerul a declarat că după cele două partide rămase de disputat, cu Islanda și Liechtenstein, va pleca de la echipa națională.

Anunțul lui Mirel Rădoi de a nu prelungi contractul cu echipa națională este cu atât mai surprinzător cu cât prima reprezentativă a României are șanse mari să obțină locul de baraj la finalul grupei.

Dacă le va învinge pe Islanda și Liechtenstein, România va merge la primul baraj, indiferent de ce fac Armenia și Macedonia de Nord în noiembrie, potrivit digisport.ro.

România, tot mai aproape de barajul pentru Mondial

Echipa națională a României mai are două meciuri de disputat în grupa J, primul pe teren propriu cu Islanda și al doilea în deplasare contra lui Liechtenstein.

Delecționerul României, Mirel Rădoi, a declarat că dacă reprezentanta noastră ratează barajul din cauza rezultatului obținut în Liechtenstein, renunță la antrenorat, iar jucătorii săi ar trebui să renunțe și ei la fotbal.

„Dacă depinde calificarea la baraj de meciul cu Liechtenstein și nu suntem în stare să câștigăm, jucătorii trebuie să își arunce ghetele, eu arunc legitimația de antrenor. Nu mă interesează, pot să intre și spectatorii pe teren, noi trebuie să câștigăm! Dacă pierdem, rămânem în Liechtenstein!”, a declarat Rădoi.

author avatar
Andreea Vlad
465 afisari

1 COMENTARIU

  1. Omul, si-a dat seama (cam tarziu), ca „marfa”, fie ea si „importata” de peste mari si tari nu are valoare de confruntarile fotbalistice de azi, fie studiind istoria barajelor noastra dealungul timpului, sansele de a invata expresii in limba araba, pentru participarea la CM, se limiteaza doar la pasiunea pentru limba in cauza. Dar, nu stiu de ce nu-mi vine sa plang ?? De ani de zile spunem ca fotbaliatorii nostri sant buni doar „in gura”: promisiuni, justificari, caterinca, in rest atacantii dribleaza ca niste „dulapuri”, (pana s-a intors Keseru(amar), in careu cu fata spre poarta, a inceput al doilea mitan), mijlocasii, desi primesc mingea dupa mari „sacrificii” de la fundasi, o dau tot inapoi, de parca ne-am schimbat directia de atac, iar fundasii, ei bine, cred ca portarul trebuie sa fie de ne trecut, nu ei. Acum, dupa ce ne-am extaziat de meciul pierdut cu Germania, dupa ce i-a picat mingea pe cap piticului, ridicat in slavi de presa cand presta prin America, azi uitat prin insulele Eladei, antrenorul stie tot, asteapta osanale si rugaminti. Ma intreb ce ar fi spus acum daca intamplarea cu cazutul mingii nu ar fi avut loc, ca alte ocazii, ioc, iar meciul s-ar fi terminat la egalitate cu o echpa care sa fiu iertat dar mi se parea o echipa de bucatari (nu stiu de ce). Stiu!!! Si-ar fi aruncat legitimatia… Care ??? Aia din Moldova ???, ca pe aici cu scolile mai putin… Daca si „actorii” si-ar fi agatat ghetele in cui ?/, nu s-ar fi observat… Apropo, cat despre ideea de a ramane in Liechtenstein ?? atentie am auzit ca nu primesc decat valori, deci… Nene, daca te-ai suparat ca vacarul pe sat, adio, fotbalul nu va fi nici mai bun ,nici mai rau, decat societatea pe care o reprezinta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger