AcasăSPORTRomânia pierde EURO 2021! Decizia finală luată de UEFA

România pierde EURO 2021! Decizia finală luată de UEFA

EURO2021România pierde EURO 2021! Decizia finală luată de UEFA

România riscă să piardă organizarea EURO 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. O decizie finală va fi luată de conducerea UEFA, după o analiză detaliată, în care vor fi luate în calcul toate scenariile posibile.

Cu câteva luni în urmă, a apărut posibilitatea ca doar nouă din cele 12 orașe să găzduiască meciuri la EURO 2021. De pe listă erau scoase Baku, Sankt Petersburg și Bilbao.

Acum se pare că UEFA este îngrijorată că acest turneu final nu ar putea fi organizat în 12 țări. România ar putea pierde meciurile de la București, chiar dacă stadioanele de la București sunt aproape gata.

Noi condiții de organizare a EURO 2021

Din cauza contextului pandemic, șefii UEFA trebuie să restabilească anumite condiții de organizare a EURO.

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, are în vedere organizarea competiției continentale într-o singură țară, a dezvăluit Karl-Heinz Rummenigge, directorul general al celor de la Bayern Munchen.

„Știu însă că președintele UEFA, Aleksander Ceferin, care este incredibil de atent cu privire la coronavirus, se întreabă dacă nu ar avea mai mult sens în aceste zile să joace turneul într-o singură țară. Asta ar fi posibil cu un concept de igienă corespunzător”, a declarat acesta pentru ziarul german Muenchner Merkur.

România ar trebui să găzduiască 3 meciuri din grupa C, din care fac parte Olanda, Austria, Ucraina și Macedonia de Nord plus un meci de optime. Competiția a fost amânată 12 luni din cauza pandemiei. Aceasta trebuia să aibă loc în iunie 2020, dar va debuta începând cu 11 iunie 2021.

author avatar
Andreea Vlad
1.041 afisari

3 COMENTARII

  1. Cu Orban, Citu si cu Nicusor…ce sa mai zicem ?
    Pierdem bani…Citu zice ca o sa mareasca salariile cand isi va reveni economia..pe care tot el a ingropat o in datorii…

  2. Hi , hi , hi , Ionela , ne-ai umplut de …respect , cu alde Dancila , Andrusca , Teodorovici si Ciordache aveam inmormantare cu pompa ?

  3. Bai mare flecar esti. Cum se intampla ceva hai cu PSDul.Nu cumva CATU i-a platit ca sa nu-i mai deranjeze din letargia asta , pe cei de la FIFA.
    Mai ANONIMULE ai multe stele pe tine de secretos ce esti si curajos

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger