AcasăSPORTRomania pierde a patra finala de C.E. din ultimii cinci ani!

Romania pierde a patra finala de C.E. din ultimii cinci ani!

Ele sunt vicecampioanele continentale la tenis de masa

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a obtinut argintul la Campionatele Europene de la Ekaterinburg (Rusia), dupa ce a fost invinsa de Germania, scor 0-3, in finala de ieri.

Ele sunt vicecampioanele continentale la tenis de masa

S-a intamplat a patra oara in ultimii cinci ani ca fetele noastre sa rateze medaliile de aur. In fata nemtoaicelor (din trei jucatoare, doua au fost chinezoaice naturalizate), doar Daniela Dodean a opus ceva rezistenta, luand doua seturi in duelul cu Petrissa Solja. In rest, Ying Han a invins-o fara drept de apel pe Bernadette Szocs cu 3-0 (12-10, 11-1, 11-1), iar Xiaona Shan a trecut si ea fara emotii (3-0) de Elizabeta Samara.
Chiar daca a pierdut a patra sa finala pe echipe, Romania are, totusi, in palmares trei titluri continentale, cucerite la editiile „europenelor” din 1992, 2002 si 2005.

Baietii, consecventi: locul 15 din 16!

Si baietii au disputat finala lor, ce-i drept, pe cea a „looser-ilor”. Pentru departajare, echipa masculina a Romaniei a prins in extremis locul 15, invingand Ucraina (3-1) intr-o inclestare a ultimelor clasate la C.E. De prisos sa mai mentionam ca aceasta a fost singura victorie obtinuta de baieti la turneul final din Rusia.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger