AcasăSPORTRomania paraseste Europenele de juniori

Romania paraseste Europenele de juniori

Nationala de juniori sub 19 ani a Romaniei a parasit turneul final al Campionatului European de fotbal, dupa ce a facut doar 0-0 in meciul cu Irlanda din ultima etapa.

Formatia noastra a controlat jocul in prima repriza a partidei cu Irlanda, dar Nastasie si Chitosca au ratat ocazia de a duce formatia noastra in avantaj.

Ritmul jocului a scazut in partea a doua. Trupa lui Lucian Burchel nu a mai reusit sa se apropie periculos de poarta adversa, iar irlandezii s-au vazut cu sacii in caruta, dupa ce au aflat ca Cehia a deschis scorul impotriva Greciei.

In cele din urma, Romania Irlanda s-a incheiat cu un scor alb, 0-0, iar irlandezii se califica in semifinale, dupa ce formatia Cehiei, liderul autoritar al grupei, s-a impus, cu 1-0, impotriva Greciei.

Cu un singur punct acumulat din cele trei meciuri din grupe, formatia noastra paraseste competitia pe usa din spate, desi Romania este gazda turneului final.

In semifinale, Irlanda va da piept cu Spania, castigatoarea Grupei B, iar Cehia va da piept cu formatia de pe locul al doilea al Grupei B, cel mai probabil Serbia.

author avatar
Cristi Ionita
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger