AcasăSPORTRomania nu mai are costume de prezentare pentru Olimpiada de la Londra!...

Romania nu mai are costume de prezentare pentru Olimpiada de la Londra!

Octavian Morariu, in fata unui moment stanjenitor

Presedintele COSR s-a declarat incurcat de calificarea poloistilor la Jocurile Olimpice, iar in cazul in care nationala de handbal feminin va trece de turneul preliminar din Franta, Octavian Morariu va trebui sa faca rost de alti bani pentru tinutele de prezentare ale sportivilor nostri.

Octavian Morariu, in fata unui moment stanjenitor

Pentru delegatia care ne va reprezenta la Londra in aceasta vara au inceput deja problemele. Daca pana acum se incerca din rasputeri sa avem cat mai multi sportivi implicati in concursurile olimpice, astazi, presedintele COSR se declara incurcat de faptul ca delegatia Romaniei va fi prea numeroasa, iar unii sportivi ar putea ramane fara tinutele oficiale.

“Ne facusem niste calcule care acum au fost date peste cap. Ma refer la tinute si echipament. Daca se califica si echipa de handbal feminin, vom avea o delegatie la fel de numeroasa ca la Sidney”, a declarat Octavian Morariu, care nu se astepta ca  nationala de polo sa mearga la J.O. Nationala de handbal feminin va disputa saptamana viitoare (25-28 mai) turneul preolimpic de la Lyon, unde se bate pentru un loc la Olimpiada cu Franta, Muntenegru si Japonia.

author avatar
Sebastian Stan
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger