AcasăSPORTRomania - Muntenegru 1-1. Debut mizerabil pentru noi, dar mai ales pentru...

Romania – Muntenegru 1-1. Debut mizerabil pentru noi, dar mai ales pentru Daum

Nationala de fotbal a Romaniei a inceput dezastruos campania de calificare la Mondialul din Rusia, terminand la egalitate, duminica seara, scor 1-1, confruntarea de debut din preliminarii, impotriva Muntenegrului.

La Cluj, pe o arena mai mult goala decat plina, pe un gazon mai mult prost decat acceptabil si intr-un ritm mai mult static decat mersul unui melc, tricolorii s-au chinuit pentru o victorie care ar fi putut veni in minutul 85, dupa golul lui Popa, apoi in prelungiri, dupa penalty-ul primit, la scorul de 1-1.

Debut sub orice critica pentru selectionerul german Christoph Daum, care s-a bucurat ca un copil dupa reusita de 1-0 a stelistului Popa, apoi mai mult decat atat, in minutul 90+4, cand arbitrul englez Anthony Taylor ne-a acordat un 11 metri dupa un fault criminal la Keseru.

Ambele situatii s-au incheiat prost. Si pentru noi, si pentru Daum, dar mai ales pentru Burleanu, tartorul de la FRF. Dupa 1-1 a venit rapid golul lui Jovetici (87), iar penalty-ul primit de Romania a fost executat lamentabil de vedeta Stanciu, proaspatul jucator al lui Anderlecht trimitand undeva in tribuna.


Romania: Pantilimon – Benzar, Moti, Grigore, Filip – Hoban, Sapunaru – Bicfalvi (76 Popa), Stancu (89 Keseru), Stanciu – Andone (70 Torje)

Muntenegru: Bozovici – Tomasevici, Savici, Simici, Vukcevici – Marusici, Vesovici (80 Kojasevici), Scekici, Bakici (68 Mugosa) – Jovetici – Beqiraj (90+2 Nikolici)

Румыния – Черногория 1:1. Обзор матча. Квалификация ЧМ-2018. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Alte rezultate din preliminariile World Cup 2018:

Danemarca – Armenia 1-0

Lituania – Slovenia 2-2

Kazakhstan – Polonia 2-2

San Marino – Azerbaidjan 0-1

Slovacia – Anglia 0-1

Norvegia – Germania 0-3

Cehia – Irlanda de Nord 0-0

Malta – Scotia 1-5

 

author avatar
Mihai Koblenko
563 afisari

2 COMENTARII

  1. Acest articol este KLAR o dezinformare :
    – capacitate stadion 30.000 locuri – bilete vandute 25.320 (3000 de locuri erau rezervate Muntenegru si nu s-au ocupat)
    – terenul s-a prezentat onorabil avand in vedere ca in minutul 90 nu era nici o bucata de iarba desprinsa sau mai ales nu existau gropi
    – prestatia a fost mai degraba prudenta de ambele parti iar rezultatul chiar daca nesatisfacator este totusi unul echitabil.

    va rog mai putina patima si mai multa ratiune cand scrieti articole de interes national…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger