AcasăSPORTRomania lui Iordanescu, de neinvins!

Romania lui Iordanescu, de neinvins!

Tricolorii” asculta cu mare atentie pretioasele sfaturi primite de la Anghel Iordanescu

Echipa nationala a Romaniei, fie ea si cea divizionara, a incheiat cu o victorie si un joc efervescent turneul intreprins in Turcia.

Tricolorii” asculta cu mare atentie pretioasele sfaturi primite de la Anghel Iordanescu

In locul unei excursii in Spania, acolo unde ar fi putut intalni cateva reprezentative probabil de mana a doua, FRF a ales sa trimita Romania B in  Antalya. Si bine a facut, caci nu oricand iti poti masura fortele cu Torpedo Kutaisi, Zimbru Chisinau si Beroe Stara Zagora!
Ultima confruntare, cu legendara echipa din Stara Zagora, a fost si cel mai dificil test pentru „tricolori”, care s-au vazut condusi din minutul 30, gol Spas Delev. Totusi, gratie unei mentalitati de invingatori si etaland un joc de pase marca inregistrata „Anghel Iordanescu Tactics”, romanii au intors rezultatul – goluri Denis Alibec si Ioan Hora.
„Turneul ar fi fost mai important daca i-am fi avut pe cei sase jucatori de la Steaua si pe Constantin Budescu. Ma bucur, insa, ca, in repriza a doua, echipa a avut initiativa si a intors rezultatul contra unei formatii cu experienta. A fost un turneu util. Am avut 23 de jucatori sub 23 de ani si 7 sub 21 de ani. Federatia trebuie sa le asigure niste meciuri pentru a le da posibilitatea sa creasca”, a comentat selectionerul la finalul turneului din Antalya, unul incheiat cu victorii pe linie, 5-1 pe Torpedo Kutaisi, 1-0 pe Zimbru si 2-1 cu Beroe Stara Zagora.

Argaseala: „De acum inainte, lasam jucatorii la lot”

Pentru FCSB, echipa nationala si al ei selectioner, Anghel Iordanescu, raman in continuare sursa de amuzament. O demonstreaza declaratia presedintelui Valeriu Argaseala, care s-a grabit sa anunte ca stelistii vor veni, de acum incolo, la convocari: „N-am fost deloc deranjati de ce s-a intamplat. De acum, Steaua va pune la dispozitie echipei nationale toti jucatorii pe care ii cere, de fiecare data cand are nevoie. Nu vor fi probleme, vrem ca nationala sa isi atinga obiectivele”. Raspunsul lui Iordanescu a constat intr-un apel la FRF: „Fac apel la Comitetul Executiv al Federatiei sa analizeze decizia pe care a luat-o in octombrie si de ce ea nu s-a respectat”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger