AcasăSPORTRomânia, luată în râs de adversarii din Grupa E de la Euro...

România, luată în râs de adversarii din Grupa E de la Euro 2024

Sâmbătă, 2 decembrie 2023, a avut loc tragerea la sorți pentru grupele turneului final EURO 2024 din Germania. Evenimentul a avut loc într-o sală spectaculoasă din Hambrug, ridicată de nemți cu uriașa sumă de 900 de milioane de euro.

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu au fost repartizați în grupa E a Campionatului European, care va avea loc vara viitoare, dar asta se știe deja. Ei se vor lupta cu Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B; pentru cel de-al patrulea loc se vor lupta Bosnia-Herţegovina, Ucraina, Israel și Islanda.

Ce nu se știe este că adversarele deja încep să râdă de echipa României, considerată un adversar facil, în fața căruia s-ar pune doar problema scorului.

Cel puțin asta cred „diavolii”. Principali favoriți ai grupei E, belgienii au fost cei mai acizi în declarații la aflarea rezultatelor tragerii la sorți. Jurnaliștii cotidianului Le Soir spun: „România, care va participa la EURO 2024 pentru a șasea oară, nu a câștigat decât un meci din cele 16 împotriva Belgiei”. O altă publicație locală a scris că România nu are jucători de top, însă a ținut să-i enumere pe cei care au evoluat în Belgia și n-au rupt gura târgului – Nicolae Stanciu, Ianis Hagi și Denis Drăguș. Stanciu (fost jucător la Anderlecht), de altfel, a fost luat peste picior de belgieni pentru faptul că a ajuns să joace în campionatul Arabiei Saudite, la Damac.

Israelienii sunt la două meciuri distanță de a se califica la Euro, dar deja își calculează șansele pentru competiția din Germania. „Dacă vor reuși să câștige cele două partide din martie, israelienii vor juca într-una dintre cele mai ușoare grupe de la EURO 2024″, scrie publicația sports.walla.co.il.

Mai mult, ei afirmă despre naționala României că „echipa lui Edi Iordănescu nu are vedete, dar joacă eficient”.

De menționat că cel mai bun rezultat al reprezentativei Israelului în fața tricolorilor, din preliminariile Euro 2024, a fost egalul (1-1) de la București.

author avatar
Mihail Ioan
876 afisari

2 COMENTARII

  1. Avem o presa de rahat ! La „observatia” presei belgiene ca vedeta noastra Nicole Stanciu joaca in Arabia Saudita , ar fi trebuit sa le dea o replica : ” vedeta Portugaliei unde joaca ? Dar asa e presa noastra , se bucura cand altii rad de noi si dau mai departe materiale in care arata doar lucruri negative despre Romania !

  2. TOATE STELELE FOTBALULUI JOCA LA ARBI ACOLO ESTE BANU CU LOPATA IAU BAIETI ASA CA SA NU MAI FAC VALURI BELGIENI CA SI AU PE ACOLO SPORTIVI CA E DE LUAT BANI NU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger