AcasăSPORTRomania, locul 7 la Campionatul European de rugby 7 feminin

Romania, locul 7 la Campionatul European de rugby 7 feminin

Nationala feminina de rugby a Romaniei a incheiat pe locul 7 editia 2013 a Campionatului European care a avut loc in acest weekend la Praga.

Formatia noastra nu a reusit sa-si apere bronzul cucerit anul trecut, la Sofia, insa rezultatul este unul demn de toata lauda in conditiile in care „Ghindele” s-au confruntat cu numeroase probleme de efectiv si au ajuns la Praga cu mai putin de 24 de ore inainte de startul competitiei.

Romania a jucat patru meciuri sambata, inregistrand o victorie, 12-0 cu Austria, si trei infrangeri, 0-14 cu Polonia, 7-28 cu Croatia si 0-26 cu Suedia.

„Ghindele” si-au mai spalat din pacate duminica, zi in care au spulberat Georgia, cu 55-0, au pierdut greu cu puternica echipa a Moldovei, 12-17, si si-au luat revansa impotriva Croatiei, scor 19-5, in finala pentru locul 7.

Competitia a fost castigata de echipa Belgiei, formatiei care a zdrobit tot ce a intalnit in cale si a incheiat turneul cu sapte succese din sapte posibile, inclusiv un cat se poate de clar 24-0 in finala cu Suedia.

author avatar
Cristi Ionita
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger