AcasăSPORTRomânia - Irlanda de Nord 1-1

România – Irlanda de Nord 1-1

România - Irlanda de Nord 1-1.România - Irlanda de Nord 1-1.

Tricolorii au remizat cu Irlanda de Nord (1-1), în primul meci din runda amicalelor programate până la începerea Euro 2024.

Partida a avut loc pe Arena Națională, acolo unde peste 30.000 de oameni așteptau o victorie categorică a României împotriva unei adversare care nici măcar nu s-a calificat la Euro.

Prestație dezamăgitoare

Cum de cele mai multe ori proverbele din bătrâni se adeveresc, și de această dată zecile de mii de oameni care s-au dus cu sacul la pomul lăudat, au rămas dezamăgiți.

Jocul tricolorilor a fost unul șters, modest. E drept, meciul nu a avut miză, iar destui dintre elevii lui Edi Iordănescu, care au adus calificarea, nu au fost prezenți pe gazon.

Singurul care s-a remarcat a fost Dennis Man. Jucătorul Parmei a avut o prestație bună, fiind unicul marcator al României. El a restabilit egalitatea în minutul 23. Irlandezii i-au dat de treabă responsabilului cu tabela încă din minutul 7, prin golul lui Jamie Reid.

Următorul amical va fi contra Columbiei, pe 26 martie. Meciul va avea loc în spania , pe Metropolitano, stadionul de casă al celor de la Atletico Madrid.

CITEȘTE ȘI

Să vină Euro 2024!

author avatar
Mihail Ioan
267 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger