AcasăSPORTRomania, inca un pas spre promovarea in Grupa Mondiala

Romania, inca un pas spre promovarea in Grupa Mondiala

Echipa de Cupa Federatiei a Romaniei s-a impus, cu 3-0, in meciul cu Luxemburg si disputa maine un meci decisiv impotriva Poloniei.

Formatia noastra a trecut fara probleme de modesta echipa din Luxemburg, Mihaela Buzarnescu si Irina Begu cedand doar 11 game-uri in cele sase seturi.

Mihaela Buzarnescu a trecut, cu un dublu 6-0, de Tiffany Cornelius (locul 1.160 mondial), iar Irina Begu s-a impus, cu 6-3, 6-2, in disputa cu Anne Kremer (locul 295 mondial). In partida pe echipe, Irina si Mihaela s-au impus cu 6-3, 6-3.

Cum si Polonia a castigat meciurile cu Croatia (3-0) si Luxemburg (3-0), Romania si Polonia vor disputa, maine, finala pentru castigarea Grupei D din Zona I Euro-Africana.

Invingatoarea dintre Romania si Polonia va juca, sambata, meciul cu castigatoarea Grupei B pentru calificarea in play-off-ul care asigura promovarea in Grupa Mondiala.

Pana atunci insa, Romania trebuie sa treaca de o foarte puternica echipa a Poloniei ce se bazeaza pe surorile Radwanska, jucatoare de TOP 100 mondial.

author avatar
Cristi Ionita
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger