AcasăSPORTRomânia, în urna a doua valorică, pentru Euro 2024. Cum ar putea...

România, în urna a doua valorică, pentru Euro 2024. Cum ar putea arăta cea mai grea, dar şi cea mai uşoară grupă în care am putea „cădea”

România s-a calificat, sâmbătă seară, la Euro 2024, după ce am învins Israelul cu 2-1, goluri Puşcaş şi Ianis Hagi. Parcursul din aceste preliminarii ne-a propulsat în urna a doua valorică, deocamdată, dar trebuie să nu pierdem, marţi, acasă, cu Elveţia, pentru a rămâne acolo.

Pe 2 decembrie, începând cu ora locală 18:00 (19:00 la București), se va desfășura tragerea la sorți a grupelor Euro organizat în Germania între 14 iunie și 14 iulie. Ceremonie care va avea loc la „Elbphilharmonie” din Hamburg.

Cum ar putea arăta „grupa morţii” pentru România

  • Franța
  • România
  • Olanda
  • Elveția

Cum ar putea arăta grupa uşoară pentru România

  • Austria
  • România
  • Slovenia
  • Slovacia

Cu se stabilesc urnele?

Pentru stabilirea urnelor, sunt luate în calcul rezultatele din aceste preliminarii. Capii de serie sunt Germania, țara gazdă, și cele mai bune 5 câștigătoare de grupă, scrie digisport.

Celelalte echipe calificate intră în urne în funcție de câte puncte au obținut în preliminarii. Rezultatele cu echipele de pe ultimul loc în grupele de câte șase echipe, cum este a României, nu se iau în calcul.

407 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vă bucurați degeaba, oricum suntem săracii europei!…trăiască partidul comunist liberal în frunte cu Ciucă!…

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Peste 120 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Anunțul Termoenergetica

O veste cum nu se poate mai proastă, la început de săptămână, pentru locuitorii a peste 120 de blocuri din Capitală. Deși afară e...

Chiar şi ministrul Agriculturii recunoaşte că România e groapă de gunoi: „Intră lactate care n-au văzut laptele”. Inutil, tot nu face nimic

Afirmaţie şocantă de la ministrul Agriculturii, Florin Barbu. A spus că, în România, intră produse din lapte care nu sunt produse, de fapt, din...