AcasăSPORTRomania - Grecia/ Victor Piturca s-a decis asupra formulei de start

Romania – Grecia/ Victor Piturca s-a decis asupra formulei de start

Obligat sa obtina o victorie cu 2-0 sau la cel putin trei goluri diferenta pentru a se califica la Campionatul Mondial, selectionerul Victor Piturca este gata sa arunce totul pe cartea atacului in returul cu Grecia de marti seara.

Invinsa cu 3-1 in tur, la Pireu, nationala de fotbal a Romaniei are o misiune extrem de dificila in returul cu Grecia din barajul de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia, de anul viitor.

Cunoscut pentru spiritul sau defensiv, Piturca este gata sa schimbe tactica si sa arunce totul pe cartea atacului. Conform jurnalistilor de specialitate, Piturca mizeaza pe cinci jucatori cu profil ofensiv in returul cu Grecia, in locul inchizatorilor Bourceanu si Cocis urmand sa apara Hoban si Maxim.

In plus, daca la Pireu a jucat cu un singur varf impins, Marica si Bogdan Stancu indeplinind, pe rand, acest rol, la Bucuresti, Piturca va folosi o formula cu doi atacanti. Concret, Marica si Bogdan Stancu vor evolua unul langa celalalt in avanposturi.

Astfel, Romania va incepe returul cu Grecia in urmatoarea formula de start: Tatarusanu – Matel, Goian, Chiriches, Rat – Torje, Hoban, Cristi Tanase, Maxim – Marica, Bogdan Stancu.

In tabara grecilor, in schimb, nu se anunta mari modificari, doar Katsouranis urmand sa lipseasca din cauza suspendarii. De altfel, grecii au vrut sa efectueze o scurta plimbare, marti dimineata, prin Bucuresti, dar au renuntat din cauza vremii reci, acelasi fiind si motivul pentru care partida se va disputa cu acoperisul tras.

author avatar
Cristi Ionita
388 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger