AcasăSPORTRomania-Grecia: vezi VIDEO cu golurile de senzatie de la meci!

Romania-Grecia: vezi VIDEO cu golurile de senzatie de la meci!

In amicalul Romania-Grecia, tricolorii au reusit cateva goluri frumoase ce au adus victoria nationalei noastre de fotbal.

Reprezentativa de fotbal a Romaniei a invins, marti, cu scorul de 3-1 (1-1), selectionata Greciei, intr-un meci amical disputat la Altach (Austria), aceasta fiind ultima partida a echipei pregatite de Victor Piturca din acest an. Golurile Romaniei au fost marcate de Torje ’17, Tanase ’61 si Chipciu ’81, in timp ce pentru Grecia a punctat Karagounis ’34.

Romania a deschis scorul in minutul 17 prin Gabriel Torje, care a sutat puternic la coltul scurt dupa ce a primit o minge in marginea careului de la Mazilu.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2011/11/1.flv[/podcast]

Pentru Grecia a punctat prin Karagounis, care a transformat o lovitura libera de la 22 de metri.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2011/11/1-13.flv[/podcast]

Romania preia conducerea pe tabela de marcaj, dupa ce Cristi Tanase marcheaza cu un sut puternic sub transversala de la 10 metri, lateral stanga.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2011/11/2.flv[/podcast]

Romania stabileste scorul final in minutul 81, printr-un gol al lui Chipciu, care a beneficiat de o eroare a defensivei elene si a inscris cu un sut din cadere, de la 14 metri.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2011/11/3.flv[/podcast]

Romania: Balgradean – Papp, Goian, Gaman (Chiriches ’63), st. Radu – Torje, I. Neagu (N. Grigore 86), Pintilii (Lazar ’46), Tanase (Chipciu ’67) – Mazilu (M. Niculae ’46), B. Stancu (Cocis ’78). Selectioner: Victor Piturca.

Grecia: Kapino – Maniatis, Papastathopoulos (Papadopoulos ’46), Malezas, Giannoulis – Makos (Fotakis ’46), Karagounis, Tziolis (Salpingidis ’77) – Kone (Theodoridis ’65), Liberopoulos (Mitroglou ’46), Charisteas (Samaras ’46). Selectioner: Fernando Santos.

Cartonase galbene: Neagu ’33, Chiriches ’70 / Tziolis ’50

Partida a fost condusa de o brigada de arbitri din Austria, condusa de Tomas Gangl, ajutat de Michael Bauman si Hussein Ayhan. Intr-un alt meci amical disputat vineri, nationala Romaniei a fost invinsa cu 2-1 de Belgia.

 

author avatar
Ciprian Purice
3.875 afisari

4 COMENTARII

  1. Goluri de senzatie?? Romania-Grecia2. Cand ai poarta goala 90 min, caci grecia nu a avut portar, voi veniti cu laude ; Nu avem echipa ,cum nu avem nici antrenor.

  2. Goluri de senzatie?? Romania-Grecia2. Cand ai poarta goala 90 min, caci grecia nu a avut portar, voi veniti cu laude ; Nu avem echipa ,cum nu avem nici antrenor. Si eu dadeam mai multe goluri in situatia care era.

  3. cand pierdem nu suntem multumiti ,cand castigan nu suntem multumiti. titi e o vaca,un spurcat/animal prost

  4. Piti va face cea mai tare echipa de fotbal pe care a avut-o vreodata Romania
    veti vedea ca ne calificam la CM si vom fii pe podium

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger